Radio Kroměříž můžete poslouchat na frekvencích Kroměřížsko 103.3 FM, Uherské Hradiště 88.2 FM
Poslouchejte živě Rádio kroměříž

Právě posloucháte: Nonstop Mix Radia Kroměříž

Výběr přehrávače

JSME TU PRO VÁS

+420 577 477 123

VZKAZ DO STUDIA



Kulturní servis - Kroměřížsko.info

Pracovní servis

Psí domov

NAŠI PARTNEŘI

Festival Největší ZÁBAVA na Moravě se po třech letech uskutečnil ve vší parádě

15.10.2022

TURBO, ARGEMA, KERN, REFLEXY, Expo & Pension, Street69, Minami. 

Tyto kapely vystoupily na festivalu Největší Zábava na Moravě, který se konal 14. května v Kroměříži.  

Prodej a servis vozů Citroën, servis vozů Subaru. Kotojedy 53 - www.mservis-citroen.cz

V průběhu let 1995 – 2014 získalo pivo ZUBR přes 50 ocenění v prestižních degustačních soutěžích, mezi které se řadí Zlatý pohár PIVEX.Více na www.zubr.cz

     
 
Držitel titulu Zlatá Evropská pivní hvězda za pivo Litovel Premium. 
Více na www.litovel.cz


Již 135 let vyrábí pivovar Holba v překrásném prostředí Jeseníků ryzí pivo z hor, známé doma i v zahraničí. www.holba.cz



HOMER STAV

Společnost HOMER STAV s.r.o. nabízí stavební práce či kompletní montáže lešení. Provádíme:- kompletní stavitelství- inteligentní domy- tesařské práce.


❎❎❎ INFORMACE O VYSTUPUJÍCÍCH ❎❎❎

TURBO 
Hráč, Chtěl jsem mít, Díky, já jdu dál, Krásným dívkám – to je jen zlomek hitů, kterými plzeňská skupina Turbo v osmdesátých letech ovládala československé hudební hitparády. V době své největší slávy se pravidelně umisťovala v prestižní anketě Zlatý slavík v první trojce a úspěchy slavila i v zahraničí. 

ARGEMA 
Argema je česká rocková hudební skupina z Uherského Hradiště, kterou založili v roce 1982 Zbyněk Horák, Josef Pavka, Karel Holomáč, Slávek Borovička, Olda Gistr a Jarda Pavelka. Sestava skupiny se během své existence několikrát změnila, ale v současnosti tvoří Argemu pět členů. Jméno skupině dali podle největšího afrického nočního motýla Argema mittrei.

KERN
Rok 2018 byl rokem změn, skupina ke 40 letům na scéně vydale kompilační album Quadraginta, čímž vzdala hold svým fanouškům i všem muzikantům, kteří skupinou prošli. Z pracovních důvodů ale ze skupiny odešel Roman Kupčík a vystřídala jej basistka Iva Pospíšilová (Gong, Grýn). V závěru roku pak ze skupiny odešel i Karel Vodička a na jeho místo nastoupil Stanislav Fric (ex-Titanic).

REFLEXY
kapela ze Zlínska, která vznikla v roce 1993 a slaví 25 let! Naposledy nás oslnila romantickým duetem se zpěvačkou Alžbětou Kolečkářovou. Píseň "Proud mezi námi" slaví stále úspěchy nejen mezi fanoušky a na youtube trhá kapelní rekordy ve sledovanosti. Uslyšíte i klasiku Ty jsi holka divoká, Neříkej, Sluneční, Nové touhy

EXPO & PENSION
Holešovská kapela, kterou znáte z těch nejlepších zábav v okolí a která zahraje průřez svou kariérou. Letos slaví velké výročí - 40 let.

STREET69
na konci léta 2006 nastaly změny v podpůrném týmu celkem dobře rozjeté bigbítové kapely, která do té doby hrála pod názvem Sára. A tak vznikli Street69, kteří si střihli duet i s Lucií Vondráčkovou. Uherskobrodská kapela zahrajte průřez svou kariérou.

Související fotografie