Radio Kroměříž můžete poslouchat na frekvencích Kroměřížsko 103.3 FM, Uherské Hradiště 88.2 FM
Poslouchejte živě Rádio kroměříž

Právě posloucháte: Víkendová On-air jízda

Baví Vás: Daniela Zedníčková

Výběr přehrávače

JSME TU PRO VÁS

+420 577 477 123

VZKAZ DO STUDIA



Kulturní servis - Kroměřížsko.info

Pracovní servis

Psí domov

NAŠI PARTNEŘI

OBJEVUJTE VALAŠSKO / Tipy 14. - 20. 11. 2022

14.11.2022

Když třeba počasí nepřeje procházkám v přírodě, tak tady máme několik fajn tipů pro rodiny s dětmi, jak mohou na Valašsku strávit volný čas.

DŮM HER VRTULE VE VALAŠSKÉM MEZIŘÍČÍ
Třípatrový dům her nabízí zázemí pro příjemně a užitečně strávený čas při hraní, tvoření a učení se zážitkem. Vyzkoušet si můžete ojedinělou hravou expozici „Kdo neviděl, neuvěří!“, která všechny vtáhne do světa optických klamů a zrakových iluzí, interaktivní výstava „Evropou křížem krážem“ představí formou několika samostatných her náš kontinent, „Hraví stavitelé“ zase zavedou do světa dřevěných kostek, kde se fantazii meze nekladou a s baterkou v ruce se můžete vydat prozkoumat spletitá zákoutí „Krtkova bludiště“, které se rozprostírá ve dvou místnostech. Lákavý je také průlez věží z přízemí do prvního patra. Chvilku klidu najdete v útulné kavárně, kde se můžete zároveň pobavit u jedné z desítek deskových her či vyzkoušet svůj um u záludných hlavolamů. 
Více o centru ZDE.

DĚTSKÉ POHÁDKOVÉ LÁZNĚ V ROŽNOVĚ POD RADHOŠTĚM
Skluzavky, prolézačky, dětský koutek nebo balónkový bazének si děti užijí na ploše více než 1000 metrů čtverečných. Zavítat můžete do velké solné jeskyně, ve které je 20 tun té nejkvalitnější himalájské soli. Dětské zábavní centrum v Rožnově je ideálním místem, kde si může odpočinout celá rodina. Pokud máte rádi kvalitní moderní gastronomii, pak ji můžete ochutnat v restauraci, která je součástí areálu. 
Více o areálu ZDE.

DĚTSKÝ SVĚT VE VELKÝCH KARLOVICÍCH
Přijďte si užít herní labyrint pro nejmenší, kde vás čekají dvě patra zábavy v podobě čtyřproudové skluzavky, tobogánu, prolézací popruhové podlahy, dvanácti zavěšených válců, prolézacího klínu s úchyty, podlahy s balančními válci, rampy pro výlez do prvního patra, trampolíny, otočného válce s ostny, opičí dráhy nebo bazénku s míčky do něhož ústí tobogán.



Více o dětském centru ZDE.

Zdroj: Destinační společnost Valašsko s podporou Zlínského kraje.

  

Související fotografie