Radio Kroměříž můžete poslouchat na frekvencích Kroměřížsko 103.3 FM, Uherské Hradiště 88.2 FM
Poslouchejte živě Rádio kroměříž

Právě posloucháte: Nonstop Mix Radia Kroměříž

Výběr přehrávače

JSME TU PRO VÁS

+420 577 477 123

VZKAZ DO STUDIA



Kulturní servis - Kroměřížsko.info

Pracovní servis

Psí domov

NAŠI PARTNEŘI

Zubrfest 2022

01.06.2022

Letošní osmý ročník oblíbeného festivalu Zubrfest, který se tradičně koná v areálu přerovského pivovaru Zubr, přivítá návštěvníky v sobotu 11. 6. 2022 od 13.00 hodin. O porci hudební zábavy se na dvou hudebních pódiích postará jedenáctka interpretů a nebude chybět ani bohatý doprovodný program.

„Zubrfest se stal již tradiční oslavou začátku léta a my jsme rádi, že po dvouleté koronavirové pauze se brány pivovaru opět otevřou pro tisíce návštěvníků. Ti si budou moci vychutnat širokou nabídku piv z produkce pivovaru včetně nefiltrované 4x chmelené jedenáctky ZUBR Grand z ležáckého sklepa. Vedle tradičního sortimentu pivovaru bude na čepu také ZUBR Výroční speciál 15,0 %, uvařený ke 150. výročí pivovaru, a letní limitovaná edice polotmavého ležáku ZUBR Polotmavý 11 %. Na návštěvníky čeká nabitý hudební i doprovodný program, exkurze do provozu pivovaru, soutěže a spousta další zábavy,“ zve na akci Kateřina Vilímová, brand manažerka značky ZUBR. 

Hudební produkce bude probíhat již tradičně na dvou pódiích. Na hlavním pódiu „Grand stage“ odstartuje program o půl druhé Gabriela VG. Krátce po třetí bude pódium patřit kapele Requiem, kterou následně vystřídají YoYo Band a populární slovenský zpěvák Peter Nagy se svou skupinou Indigo. Celý hudební program zakončí kapela Vypsaná fixa. Nezávislá Free stage bude opět patřit kapelám, které nabídnou hudební zážitek pro všechny fanoušky tvrdší hudby. Vystoupí POW, GOC, Blockbuster, Saveyourself, Stará Dobrá Ruční Práce a Notorest. 

Doprovodný program bude plný soutěží, proběhne křest knihy vydané speciálně ke 150. výročí pivovaru a chybět nebudou ani oblíbené exkurze do provozu pivovaru.  Hokejoví fanoušci se pak mohou těšit na autogramiádu hokejistů A-týmu HC ZUBR Přerov. Závěr festivalu bude patřit již tradičně velkolepému ohňostroji. 

Vstupenky za zvýhodněnou cenu je možné zakoupit v online předprodeji na webových stránkách festivalu ZDE nebo v podnikové prodejně pivovaru, na místě pak budou v prodeji za 450 Kč.